top of page
Поиск

Нові смаки VARDIANI "SWEET SPIRIT"

Спробуй солодке життя від VARDIANI у новій лінійці смаків SWEET SPIRIT. VARDIANI Sweet Spirit - солодкі бренді, створені для прихильників міцних (коньячні спирти витримані від 6 місяці до 3-х років) та сбалансовано-солодких смаків!

В новій лінійці Sweet Spirit представлені три яскраві смаки:

  • Лісовий Горіх (NUTS)

  • Солодкий Мандарин (MANDARINE)

  • Соковитий Гранат (POMEGRANATE)

 

Дегуцтаційні замітки:


VARDIANI MANDARINE - виготовлений з коньячних спиртів витриманих від 6 місяці до 3-х років. Має м'який та сбалансовано-солодкий смак мандарину та свіжий тривалий цитрусовий післясмак. В ароматі відчуваються яскраві ноти золотого мандарину з свіжими тонами цедри.

Смак повний, вишуканий, з приємною солодкістю і тривалим післясмаком з нотами барбарису та цедри.


VARDIANI NUTS - лісові горіхи

Має м'який сбаланосвано-солодкий смак лісового горіху та гармонійний карамельно-медовий післясмак. В ароматі відчувається виражені ноти лісового горіху з ванільно-карамельними тонами.

Смак м'який, сбалансований, з приємною солодкістю і тривалим карамельно-медовим післясмаком.



VARDIANI POMEGRANATE - соковитий гранат.


Має яскравий, м'який та сбалансовано-солодкий смак гранатового соку-фреш та гармонійний післясмак з легкою кислинкою. В ароматі відчуваються виражені ноти гранатових квітів та зерняток.

Смак м'який, свіжий, з приємною солодкістю і тривалим післясмаком з легкою гранатовою гірчинкою.

 

Напої нової серії ідеальні в якості дижестиву, за бажанням можно споживати в поєднанні з фруктами, сирами та легкими десертами. Чудово смакуватиме і якості самостійного напою, а також як компонент для коктейлів.

Рекомендована температура подачі 18-20 °С VRDIANI SWEET SPIRIT вже доступні на полицях супермаркетів та в каталогах найбільших інтренет-магазинів. Виробник: ТОВ "ЮГВІНПРОМ"

60 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page