top of page
Поиск

KARTULI VAZI - ЕТАЛОННІ ГРУЗИНСЬКІ ВИНА!

У кожній справі є свій еталон і у грузинських винах – це KARTULI VAZI!

Першим стати складно, але набагато складніше зберігати лідерство протягом багатьох років. Тож у чому ж унікальність і еталонність KARTULI VAZI? І чому KARTULI VAZI еталон?



Щонайменше існує 10 ознак еталонності KARTULI VAZI:


KARTULI VAZI виробляється з винограду певної місцевості.

Це означає, що вино KARTULI VAZI Мукузані буде вироблено виключно з винограду сорту Сапераві, вирощеного в Мукузані.


Усі напівсолодкі вина KARTULI VAZI – це природно-напівсолодкі вина.

Природно-напівсолодкі вина – унікальна особливість грузинських вин. Вина, які контролюються за походженням, наприклад: Ахашені, Кіндзмараулі, Хванчкара - завжди будуть природно-напівсолодкими.


Виноград збирають тільки вручну.

У вечірній час, коли немає спеки і одразу ж доставляють на виноробню.


Авторські вина KARTULI VAZI.

В асортименті KARTULI VAZI є такі вина, яких не знайти серед інших виробників – це авторські вина: Саеріставо, Мерані, Сабатоно.


Сучасність і традиції грузинського виноробства.

Виробляється KARTULI VAZI на сучасному обладнанні, але при цьому зберігаються всі традиції грузинського виноробства (Удар Холодом, Лінія холодного розливу).


Мінімальний вік виноградних лоз 12 років.

Молоді лози максимум своїх ресурсів віддають листям, самому кущі, кореневій системі, але не ягодам. І коли лоза дорослішає, обростає листям і сильною кореневою системою, тоді всі мінеральні і корисні речовини віддає ягодам. Також чим доросліша лоза, тим менша врожайність. Соковиті, великі, добірні ягоди вирушають на виробництво вин KARTULI VAZI.


Вина KARTULI VAZI витримуються у французьких дубових бочках.

Витримка в бочках потребує додаткових витрат - як у часі, так і у фінансах. У бочках витримують лише сухі вина. (Вина з більшим вмістом цукру - напівсухі, напівсолодкі - не візьмуть від бочки нічого, навпаки - бочка може нашкодити. Але у світі відомі випадки витримки в бочці і таких вин. У напівсолодких винах ми цінуємо свіжість і фруктовість).


Суворий контроль за всіма етапами виробництва.

Від висадки молодих лоз до умов зберігання – винороби Тифліського Винного Погребу контролюють усі процеси виробництва еталонного грузинського вина.


Комплектуючі найвищого рівня.

Дуже важливий момент для збереження всіх смакових та ароматичних якостей вина – це пробка. Корок для KARTULI VAZI поставляється з Португалії, а пляшки - з Італії.


KARTULI VAZI широко представлений у найбільших магазинах і ресторанах високого класу.

Вже понад 10 років KARTULI VAZI підтверджує свою еталонність серед грузинських вин.

 

"Тифліський Винний Погріб"


"Тифліський Винний Погріб" - місце, де народжуються еталонні грузинські вина KARTULI VAZI. І хоча виноробня заснована в кінці ХХ століття, сьогодні є найбільшою у Грузії. Європейське обладнання, ручний збір винограду , власні погреби для витримки у дубових бочках, а головне - любов до виноробства! Насолоджуйтесь еталонним вином.


37 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page